Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Rabu, 31 Ogos 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum, hellooo..........!

Namaste, salam satu Malaysia !

Kemain, entri dibuat on 31 August memang cenggini, walau baca dah lama selepas tu pon, huhu ~


Image result for merdeka

Nona nak ajak ramai ramai meriahkan Giveaway yang meriah dengan dengan WANG nii, tak rugi apa pon join, tambah info kehidupan seharian dan....support insan bernama blogger kann :)

(Kalau dapat hadiah, dah kira plus bertuah ler, siap ade hadiah bonusssss kooooo~ sedap tuu, sihat lagii)




Kringgg, kringg,,,,, Panggilan tuk semuaaaa..jomlah join kome oiii !
 Klik je banner atas ni haaaa ~ SINI pong bolehhh

Aku baru kenal blogger En Elih Japahar nii, haii Encik Elih Japahar !!! me, Nona :)

Nak bagitau, bahawasanya blog kamu nampak kemas je...tersusun rapi isi di dalamnya....rajin pulak share macam-macam panduan...tu yang best nak baca, antaranya :

1. Panduan jana pendapatan dengan bisnes aiskrim

2. Panduan jual air

Banyak lagi, klik je SINI


Selain tuu, En Elih ada jugak buat review produkk....:-

1. Design baju bayi FREE

Ade lagi,,p terjah nun okayyyy ?


 

*Sorry, curi pic dari blog encik..haa..nak tahu apekah ia? *

Cepat klik banner, and godek blog tuhhh tauu <3


Aku sarankan korang terjah blog encik ni, dan joinn !

Mesti lagi banyak bicara santai dan perkongsian dari beliauuu...kan... --> nona suka bagi ayat bodek..muahahaa~



Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

                               ============================================
Kalau nak tanya pape, nak ngorat ke..opppssss ! no lah, gurauu senda ~hahaha~ sila contact beliauuu di:-


Email - elihjapahar@gmail.com / bloggerelih@gmail.com
Facebook - Elih Japahar
Twitter - Elih J
Instagram - elihjapahar

Aku share kan je dari blog beliau, maka...sila TERJAHHHHH !


Sekian salam sayang dari blogger warganegara Malaysia ! Tanah airku, semoga terus aman maju jaya ! Amin !

Malaysia terus maju jaya,
Semoga ade rezeki menang GA ni yaaa !

Kena ke idok pantun hakak ni, hahahaha..boleh layan lagi :)

Okbaii, see you laterrr !!!!!

5 ulasan:

Fadhilah Yunus berkata...

waalaikumsalam..
goodluck nona..:)

Elih Japahar berkata...

Apesal bulu roma aku naik baca entry awak hahaha..terima kasih sudi join ga saya k..

Semak senarai peserta sini --> http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

Good Luck :)

AyuInsYiraH berkata...

ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Fhatin Amelia berkata...

singgah dari segmen yang sama :D good luck ye done follow :)
jemput singgah https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Elih Japahar berkata...

Haha..email dengan saya Nama Penuh, Alamat dan No HP awak juga..nk pos hadiah jugak lah..keputusan dah buat, nk tarikh balik tk boleh..2 hadiah bonus okey jugak :) entry awk mmg menarik..