Kuatkan diri, terus merancang baik baik
JANUARI 2017 !!

Isnin, 20 Februari 2017

Baca doa naik kenderaan ???

Assalamualaikum, hai !

Aku suka ingatkan orang pasal doa menaiki kenderaan.

Fuhhhh, rasa macam ingatkan diri sendiri gakks~

Semoga selamat pergi dan balik yaaaaaaaaaaa! Tak kisah walau ke mana ponnn.........huhu

Image result for doa menaiki kenderaan 


Sekian saja entri today, he heee ~

Jomm amalkan uolz ~

Jumaat, 17 Februari 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa, nak panas enjin, kena start dengan giveaway lah nii ~


Date :- 11/2/2017 (SABTU) - 4/3/2017 (SABTU)

Well, join for support and hope ade rezeki gak.. he hee ~

Dua novel yang menjadi pilihan :-

1. Rehabilitasi

2Awek Chuck Taylor


=========================================


Saya nak menang buku Rehabilitasi dan Awek Chuck Taylor sebab sejujurnya Nona memang suka barang barang free ni, hehe.. dan of course, sebab sinopsis serta komen untuk buku buku ni best.

Membuat aku tertanya tanya kisah di dalam.., membuat aku nak merasa insaf bila baca buku Rehabilitasi, berdasarkan komen lah~ dan membuat aku berfikir untuk setiap kejadian.....

Pastu dalam buku Awek Chuck Taylor, aku mungkin boleh melihat sendiri kehidupan manusia yang berada dalam kedaan tuh, bagaimana masalah diatasi ?

Tajuk buku pun dah buat aku tercari cari, apakah makna di sebalik nama yang unik unik semua nih ? Konpem banyak words yang gempak superstar untuk difahamii sebaiknyaa... Mencabar dan teruja okay ! Cover pun nampak macam ada persoalan...tapi interesting gitu !

Apa yang penting, bila baca buku, aku nak tahu cara penyelesaian masalah, dan pengajaran yang dah tentu berguna untuk kehidupan. 

Image result for novel Rehabilitasi

AWEK CHUCK TAYLOR

So, bagilah Nona menang...semoga rezeki tu ada buat Nona.... hehe~



Image result for life


Jumaat, 10 Februari 2017

Terima Kasih team Minyak Herba Asmak !

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa :)

Ok, aku hari ni nak share, gembiranya aku bila dapat hadiah yang bergunaaaaa~ dan best best ~

Even aku tak menang, tapi aku target nak jadi yang 20 orang awal.

So that, aku join gaks !

Tiba tiba ada bungkusan, seingat aku, mana ada order pape................
Tup tup, balik bukakkk...............whoaaa... team Minyak Herba Asmak bagi oi !

Maknanya, mereka memang memang trusted seller weh !

 




Dapat buku tuh, aku suka...... macam planner gak la.... memandangkan aku nya planner macam jadik tak jadik hari tuh, maka aku nak guna nih tuk write down semua plan..hehe~

Apa aku dapat?

1. Pen sebatang
2. Timetable berserta sifir dan kalendar dalam satu kad.
3. Kalendar 2017 yang kecik dan kalendar kuda.
4. Minyak Herba Asmak
5. Kapsul Resdung
6. Beg letak fail
7. Beg kain


 

Haaa.... lengkap ! I love it very much ! Much love ~

Minyak Herba Asmak memang terbaikkk !
Bukan je bagus malah sangat berpatutan, kualiti memang syok !!

Nak tahu kebaikan minyak ni dengan lebih dekat??

Meh ke SINI oiii !



===================

Ok lah, set goal...be strong !
Sedaya upaya cari rezeki Halal ~