Complete Life With Love
JUN 2016 !!

Sabtu, 25 Jun 2016

Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh

Assalamualaikum, jom join.

http://stnrsyfh.blogspot.my/2016/06/giveaway-diagnosis-apokalips-by-stnrsyfh.htmlhttp://stnrsyfh.blogspot.my/2016/06/giveaway-diagnosis-apokalips-by-stnrsyfh.html  

Klik banner OR here


 SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA"



 DATE :-  24 JUN 2016 - 10 JULAI 2016

Selasa, 21 Jun 2016

CONTEST : Bestnya Beraya Dengan Instax Camera dari LAZADA !

Aidilfitri bakal menjelmalah ! Pejam celik, pejam celik...dah tinggal berapa hari sahaja :) Dah banyak beli barang, perkakas bagaiii ? Pssstttt, meh nak ceghite oiii ! Cerita baekkk !

 Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini :




So, apa kata kita try klik link tu, terjahh  shopping2 , tak punn....join nih, mana tahu ada rezeki, kan...kann :)

Nona nampak ada beberapa blogger yang join nih...tuhla nak mencuba...jom try nakk !

Syaratnya tak banyak pun tapi..disuruh kira yang niii, teruji kesabaran di bulan Ramadan tauuu !




Siapa ade jawapan, meh la share.. mana tahu sama kan...hohohooo~


Namun begitu, sejuk hati pulak bila nak pilih 4 item tuhhh , banyakk benarrrr SALE yerrrr ! Haa, laju laju aku klik LINK nihh , nak pilih sungguh sungguh gituuuu ~

Hadiah :-

 

1 X Fujifilm Instax mini 8 camera Bundle (5 winners)


1 X Fujifilm Instax mini 25 camera Bundle (5 winners)


Kalau diberi pilihan, saya nak 4 benda di bawah niyyy khas untuk SEISI KELUARGA :)




1. Kinoki Detox Food Patches (100 pieces)

 http://www.lazada.com.my/kinoki-detox-foot-patches-100-pieces-1099685.html 

  RM 34.20

Before RM 76.00,

You save 55%
 
Bolehlah seisi keluarga saya gunakan ni untuk DETOX segala kotoran dalam badan ni..
Nak nak bila raya, semua sumbat masuk badan, tanpa menoleh kiri kanan lagi kan . 

And lagi, biar seisi keluarga  terasa ringan je badan guna bende alah nii, BERBALOI BALOI harga sekarang tau .... 

 **Yes, hanya di Lazada je**

#detoxbadan
#untukfamily




2.  Stockable Shoe Cabinet 10 tier 9 Column Shoe Rack with Dust Cover Grey

http://www.lazada.com.my/stackable-shoe-cabinet-10-tier-9-column-shoe-rack-with-dust-cover-grey-1298337.html

RM 45.00

Before RM 129.00,

You save 65%

Nampak teratur sungguh kan, mesti mak suka kalau tengok kasut anak-anak dara dia tersusun dalam rak ni, yang sekarang, rak dah nak kopak dahhh, huuuuuu~

Mudah nak ambil, mudah nak guna, kasut tak rosak, takde kemek-kemek :) Suggested, dengan harga dah turun menurunnnn sangat aishhhh !


** Yes, menarik hanya di Lazada jer **

#simpankasut
#shoes






3. Sharp Microwave Oven R202ZS




RM189.90 
Before RM 439.00,


You save 57%


Haaaaa, kadang-kadang makan tak habiss punn, atau menu terlebih, kan lagi senang kalau terus panaskan kat Microwave. Mak pun kurang letih... hehe :) Keluarga pun gembira sebab senang senang jer boleh panaskan makanan yg ada.



**Lazat bersama Lazada**
#panaskanmakanan
#microwave






4. Mini 60w Car Vacuum Cleaner JK009


http://www.lazada.com.my/mini-60w-car-vacuum-cleaner-jk009-481583.html



 RM 35.00

Before RM 69.00,

You save 49%
 
Kereta semua mesti berhabukk sungguhh sebelum dan selepas raya. Jadi, kalau ada vacuum nih, tak payah bazir suh kedai yang vacuum, Dahla murah murah sales kat Lazada, untunglah kalau grab satu.
Kaler cantik.....  kereta nona, adik, abah...semua boleh gunaaa sama-sama... Bersihh kereta , less habuk nak oiii !

**Jaga kebersihan dengan Lazada**

#lesshabuk
#vacuum



Kira jap, ok tak bajet I :-

  RM 34.20 + RM 45.00 +
RM189.90 + RM 35.00
=RM 304.10    uolzzzzz !!!!!!

Perggh, bawah rm 500, dapat macam macam barang berharga dan berjenama awakkk !
  
 

Lastly, mari berpantun :-

Ramadhan mulia sudah menjelma,
Semoga ada rezeki sayaaaaaa !!!!!


Jomlahhhh semuaaaa, ramai-ramai lagi join yaaaa...Doa-doa moga ada rezeki kita tauuu !!


  http://www.lazada.com.my/blogger-contest/




 Bila DONE, sila email kepada contest@lazada.com.my berserta dengan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" , beritahuuu terus yang ni :-


1. Berapakah jumlah kotak fujifilm yang anda kira?

2. Link blog korang ?
Goodluck ye ! 









Ok lah, Assalamualaikum , Baiii-baiiii !!!!




Khamis, 16 Jun 2016

Syahoney Kitty Shoppe Giveaway

http://dia-honey.blogspot.my/2016/06/syahoney-kitty-shoppe-giveaway.html 

Assalamualaikum ,
Hai haiii !
Jom join nihhh semuaaaa !

klik banner lelaju, DUE DATE nak dekat dahhh tuuu oiii~
=======================================
===========================

Comel banner, comel macam pemilik blog ni, sikapnya yang sukakan barang2 Hello Kitty !

So cuteeeee ever ! Hadiah pun best kalau dah FREE tuh kannn ~ 

1. Sehelai instant 2 muka lycra bernilai RM17 (warna random)
2. Sehelai shawl Chiffon 2 meter bernilai RM10 (warna random)
3. Sehelai shawl chiffon bernilai RM18 (warna random)
4. Duit Raya RM10 (seorang)