Complete Life With Love
APRIL 2016 !!

Ahad, 15 Mei 2016

QA Tech?

Assalamualaikum,

haii ! haii ! syukur, masihh hidup lagi...alhamdulillah !

Aku ni, hari-hari hadap blog kot ! cuma, blogwalking je selalu...sebab ape, banyak nau kerja part time dan OT koooo haku nii....tapi masa untuk rehat dan makan mnum tak lupa okehhh..tu UTAMA ! haha~

Oh, masa bergosip pun masih ada, masa jenjalan dgn kawan pun masih available , walau terhad....huhu, manage masa tuhla kannnn :)

Kalau rasa ada hal ke apa, bgtau bos awal awal.....kenapa tak buat ni, kenapa tak buat tuhh :)

 

Ha, berbalik tajuk asal. Siapa pernah jadi a QA Tech kat memana? Mcm tuhla kerja aku sekarang, tapi, im not officially QA Tech, sebab nak confirmation je dah 6 bulan dikkk! hakak belum sampai 6 bulan ! dah mcm2 problem gak ni aku libatkan diri, aishhhhhh! tepukk dada, geleng-geleng~~


Well, dalam masa tuh, banyak sangat aku belajar..al maklumlah, before this, setahun kerja kerani, bergaji SPM, atau Org spm pun tak gaji mcm akuuu..sobbbs ! rm 900, huhu..setahun bertahan...sebab kerja  sengsoranggg, mcm2 bunyik pun hadaplah sorg2, hehee ~

And then ! fuhhhh ! berhentii, tak sampai berapa hari, sebab dah hantar awal kan, resume tuu, so got new job ! QA Tech ! ok, EPF , SOCSO semua bagai adoooo, hakakk sukooo plakkkkk! huhu~ nice <3

Rugi kalau tak cuba guna DIPLOMA aku, betul tak..diploma food... tak kisah berapa lama nak kerja, tak salah try even sekali punnn.........tu konsep aku..lepas setahun nk tukar, berniaga ke ape, boleh....bole..silakan...hehe~ tapii, at least, dua tahun good lah ~

 


So, nanti aku cerita dengan lebihhhh lagiiiiiiiiiiiiii.....................TUNGGU tau !!!! TUNGGUUUUU !!!!

Rabu, 4 Mei 2016

Menangi hadiah buku bernilai rm 250.00

Assalamualaikum, hai..syukur kerana masih bernyawa..boleh berblogging lagi...kan :)

ni, aku terjumpa something tadi....so, let me share....

Kita semua boleh menangggggg hadiahh ni, kalau usaha beb ! dan rezeki milik kita...haaa..gitchewww~ Hadiah buku berrrnilai RM 250.00!!!!! siapa tak nak, angkat  tangann..hahaha~





klik lah pic tu...or HERE bebeh ! huhu

Isnin, 2 Mei 2016

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway

Assalamualaikum,hai.syukur masih hidup.

Jom join !

http://ohthrillers.blogspot.my/2016/04/pre-loved-fixi-novel-giveaway.html 

Nak tahu segala syarat yg simple tuh, sila lah klik banner
or


sebelum 7 May 2016 menjelma :)