Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Isnin, 20 November 2017

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

Assalamualaikum, hai !

Ok, rindu nak join Giveaway setelah seminggu takda join...

Kali ni, nak join giveaway hadiahnya benrilai RM100 ! hihi~

Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,

Klik banner... Due date 30 November 2017 ok !

Semoga ada Rezeki Nona..

AMIN, AMIN !

All the best to u all too !


Ahad, 19 November 2017

Hadiah Buat Emak & Pengantin daripada Printcious !

Assalamualaikum, hai, syukur masih bernyawa :) Berjaya seminggu tak update apa-apa..hehe

==================

Okay, Nak simpan kenangan nih. Hari tuh dapat voucher daripada Printcious, sempena join blogger buddy program dorang. Tapi kalau tak join pon, Printcious suka bagi voucher code tau kat website Pritncious.

So Nona guna untuk apa ?? Haaa.... Inilah antara barang yang aku ushar dengan Printcious nih.


1. T-shirt untuk emak. Birthday mak bulan 9, tapi hadiah ni bulan 10 baru siap...kui3~
Lagu Dato Vida baru popular kan time tuh... terus letak I AM BEAUTIFUL !

 


2. Cushion buat mempelai. Tapi hari tu terlupa bawak.....Kena tunggu next pengantin lah gamaknyaa..hahahaha~

 


Memang best sangat guna servis dari Printcious nih....Apa yang kita design, memang jelas kita dapat..Tau.

Previous entry, Nona pilih barang INI  now lain barang...Ehem, next nak pilih apa ya...
Ada 1 voucher lagi, menang hari tu..huhu

-----------------

Ok, sekian kisah bersama Printcious.. D.I.Y hadiah is awesome !



::::::Thank You Printcious !  ::::::

Sabtu, 11 November 2017

(11 November-12 December) : Start Shopping di Lazada Online Revolution !

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa :)

L A Z A D A  ||  Yayyy, sales datang lagi ! I love thisss, anyone loves too? Heehee~


Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) that will take place from 11 November to 14 December 2017


Klik banner untuk terjah lelaju dapatkan barang sales harga cekik darah murahhh tuuu~
Hihi, selalu cekik darah, mesti mahal kan...kali ni muroh giler ! Uii...Kena Ushar beb !

============================

Sambil ushar barang apa yang nak sangat dibeli.....jomlah kita join contest sekali, khas for blogger...Ewahhhhhhhhh


But first, Nona jawab soalan japp..huhu~


Question 1 : Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

Ok, barang pertama yang aku beli ialah filem untuk instant camera .
Ramai maklum, aku menang contest Lazada sempena Ramadan, dapat sebuah instant camera yang super cute for me ! Pink kotttt ! From that time, I know Lazada is one of trusted online shopping.

Start beli pada 22 November 2016. Entri BELI DI SINI

 




Question 2: Which types of products would you prefer buying online? 

Aku prefer beli barang selain daripada barangan elektrik. Contoh barang: filem camera, sponge, brush, bag....

Tengok entri INI Nona pernah shopping apa.



Question 3: What to you love about online shopping? 

Aku sangat suka beli online sebab utama ialah, puas hati ushar segala barang di hujung jari, order dan tunggu je untuk sampai. Ada barang yang lebih murah daripada pasaran luar. 




Question 4: Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 


Ok, dah lama sangat nak ni....lagi-lagi bila hujan........so cute ~ hehe



Adult Knitted Hand-Crocheted Home Sofa Soft Mermaid Tail Cocoon Blanket Quilt  






Fuhhhh.now, done !

To all bloggers, Jom Grab Barang-barang sales !

Banner colour pink is awesome ! Love, love !