Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Rabu, 6 September 2017

Prime Bust Cream (PBC) Menjaga Payudara Wanita - Aset Terpenting !

:: PAYUDARA ::

Payudara kendur?
Payudara leper?
Payudara ada takda, nak tak nak je?

Anak dara atau emak-emak?

Haa, pentingnya payudara kerana ianya salah satu aset penting bagi wanita.
Tanpa breast, rasa tak sempurna, macam ada kurang..

Maka, jomlah kita menjaga aset yang telah dikurniakanNYA ....hehe~


[DRUMROLL] Hari ni,  Nona nak perkenalkan satu produk baru, produk terbaik, bukan produk biasa-biasa tau !

Image may contain: one or more people
                                                 

~  Prime Bust Cream (PBC) nama diberi ~ 

See, from packaging we can know what product is for woman.. Wow gituu~

PBC merupakan satu produk yang boleh membesarkan, menganjalkan, dan mencantikkan payudara wanita.


Untuk wanita yang bakal berkahwin atau telah berkahwin, jika menyedari saiz payudara tidak begitu besar, apa kata cuba gunakan cream ni,  sebab aset kita,  antara sebab yang membuat si dia atau suami semakin sayang. Bahasa kelamin: 'semakin geram' . Hahaha~

Selalunya, mereka yang telah berkahwin, dan ibu-ibu yang menyusu anak, lama kelamaan, payudara akan kendur secara naturalnya, maka haruslah dianjalkan semula dengan naturalnya. Betul takk?




Tahu takkk, Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (ada denyutan lembut di sekitar payudara) ??

Yes, cuba lah, jika pakai berterusan and no skip-skip, memang akan rasa, Nona rasa tapi tak begitu kuat, sebab Nona ada terskip masa tuh....

Encik suami nak beli untuk isteri? Amat digalakkan, maybe si isteri malu, kan..... And isteri nak cantik, nak lelaki mengaum tiap malam? Haaaaaaaaaaa, jomlahh cuba PBC nihh :)

Bagi yang bakal bernikah, then payudara leper and takde? Alalalaaa, jangan sedihhh, boleh cuba, sebab kesannya natural and tidak mengecewakan !



Ha, start kesan nak mulakan perubahan...hari ke-7.


Active Ingredients yang terdapat dalam nya??

  • Deionised water, 
  • Vitamin E, 
  • Extract Piper Bettle,
  •  Carbormer, Menthol, 
  • Glycerin Allatoin, 
  • Tea Tree,
  •  Phytocelltec, 
  • Symphytum, 
  • Stem Cell, 
  • Pueraria Mirifica,
  •  VCO,
  •  Kigelia Extract


Bahan Natural, siap ada Vitamin.


Pueraria Mirifica merupakan ekstrak semulajadi yang selalu digunakan untuk kesan pembesaran dan penganjalan breast.

Image result for kelebihan Pueraria Mirifica,

Tumbuh dengan banyak di kawasan Tanah Tinggi, Utara Thailand, dialah penyumbang hebat Hormon Ekstrogen ! Iaitu sumber utama untuk Membesarkan saiz payudara anda wahai wanita ! Hihi..


 


Ok, pengalaman Nona guna PBC, ada rasa berangin, once kita sapu di bahagian tersebut.

Setelah seminggu, ada rasa denyut, tapi tak begitu ketara. Kejap ada, kejap hilang.

Memang nak teruskan, untuk kesan yang lebihh...selagi bujang......before kahwin kan..~







Yes, betol...ada kelulusan KKM ya. Jadi, tanpa ragu..Boleh cuba produk nih.



Berapa kali untuk lebih effective and kekal kesannya?? :-

Kena guna sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)


Wohoooooooo, tak nak kerrr??

Cara Menggunakan PBC :-


  • 2 Kali sehari, Siang dan Malam, Selepas Mandi




MELETOPS, WOW, WOW !


Lebih hebat, sampai ke luar negara tau PBC nih, Orang luar pon percaya nak try.

        



PSTTTTTT !

~PBC adalah kegilaan para model terkenal seperti Lisaa Pinelli dan Holly Wolf ! !









BACA SEMUA TESTIMONI, TERBAIKKKKK ARRR !

Jadi wahai perempuan, wanita, BE YOU. BE SEXY AND BE CONFIDENT !

Breast ada, Memang Happy !
Breast anjal, Lagi Enjoy !
Breast Besar, Boleh Tahan !


ASET WANITA HARUS DIJAGA, DISAYANGI, DAN DIHORMATI !



[ DRUMROLL]

So, nak dapatkan di mana ya?? !

==========================================

SINI !

IG : @pbc_hq


Nak segera? Watsap terusss tanpa was-was !

601127172016

==============================================================






























Notahati:- Always pray for happiness ~

1 ulasan:

Mar Mansor berkata...

produk yang menarik